Marco December 30, 2017

Jürgen Klopp azt mondta, megdöbbent, hogy mennyi ember hallgatja meg, amit mond. Klopp, akinek a Liverpool 4-3 győzelmével kezdte el az Arsenal-t az Emiratesnél, exkluzív interjúban elmondta a német Stern magazinnak: „A labdarúgó-menedzsert oly módon hallgatják, hogy Bet365 fogadási bónuszt valóban csodálkozzon a emberi élet.

„Nemrég találkoztam egy híres agysebészvel New Yorkban és az agyában, amikor az intelligenciáról van szó, akkor mindenképpen 80% -kal több izzó van, mint az enyémben. De mi történik?Elkezdett dadogni, mert őrült a labdarúgásról, és ez az LFC-ben lévő személy hirtelen állt előtte. ”Sadio Mané vállsérüléssel a Liverpool kórházba vitt. Angliában, részben azért, mert csak Bet365 maga lehet, de azért is, mert az emberek nem tartják szem előtt a beszélt angol nyelv sajátosságait: „Az angol fantasztikus dolog az, hogy ők csak elfogadják Önt, mint te, még én is, a kisemben” beszédbörtön ”.Gyakran megtudják, mit gondolok – mondta. A válasz „Nem” volt.

„Megkérdeztem magamtól:„ Hol akarok még dolgozni? ”, nem pedig a„ Mit akarok még nyerni? ” Egy másik klubot Bet365 akarok Németországban? Angliában? Ázsiában, Oroszországban vagy az Egyesült Arab Emírségekben? Nem nem nem. Aztán azt hittem, hogy már a megfelelő klubban vagyok, és miért kell aggódnom, hogy mennyi ideig vagyok itt. Ha karrierem végén van, csak három Bet365 klubot irányítottam, akkor legalábbis nagyszerű klubok voltak. ”