Marco April 27, 2018

Álvaro Morata helyettesítő késői befejezése a Real Madrid 2-1-es nyerte az Athletic Bilbao-t, és vasárnap küldte Zinedine Zidane oldalát La Liga tetejére.

Az egykori Juventus csatár a labdát csatolta a hálóba a 83-as percben, miután Real már több esélyt dobott el, hogy visszavegye a vezetést, miután Sabin Merino az Athletic-hez tartozó egyenlítőt kihagyta, és megszüntette Karim Benzema első félnyitóját.

A Benzema az Athletic kapus Gorka Iraizoz, aki a bet365 sportfogadás bónusz hetedik percben elindította a Real-t egy izgalmas futás és visszavágás után.

De Athletic később visszajött a félbe, amikor Javier Eraso határozatlanul támadt, hogy megvédje a labdát a dobozban, gyorsan lekerekítve Merino-t, hogy megrázza a labdát haza.

Iñaki Williams nagyszerű alkalmat adott arra, hogy Athleticet a második félidő elején elindítsa, bár a Real megtámadta a legtöbb támadást a szünet után, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale és Mateo Kovacic mennek szoros.

Az európai bajnokok a Morata kitartásának köszönhetően találják meg a győztesüket, akik azután, hogy Iraizoz lelassította a lövését, az összes versenyen egy harmadik egyenes győzelmet adott.

Nzonzi átugrott az Atletico hátvonalán, hogy bet365 online fogadási útmutatók lezárja a labdát az Atlético kölcsöntől, Luciano Viettótól a 73. percben, és hat év alatt lezárta Sevilla első nyereményét az Atlético ellen. második foglalás a 77. percben.A látogató oldala majdnem egy későn kiegyenlítőt hozott, de Diego Godín védőfejét egyenesen a Sevilla kapus Sergio Rico felé fordította.

„Büszke vagyok a csapatra, sok lehetőségünk volt, és a teljesítmény nagyon nagy örülök annak az útnak, amellyel járunk, ”mondta a Sevilla edzője, Jorge Sampaoli.

„ Nzonzi nem csak azért van, hogy a fékeket az ellenzékre helyezze, hanem az esélyeket is hozza, mint ma. A Vietto sok segítséget nyújt, és láthattuk, hogy hozzájárul a célhoz.Mindkettőn örülök nekik. ”

Máshol Cedric Bakambu sérülési idejű sztrájk adta a Villarrealnak egy 2-1-es győzelmet a Las Palmas-nak, amely negyedik helyen állt a negyedik helyen, Barcelona bajnokokkal. Kevin-Prince Boateng egy szenzációs csapatot hajtott végre egy röplabdával, bet365 online fogadási hogy az első félidőben vezesse a látogatókat, de Nicola Sansone az olasz előrelépést a 64-es években a Bakambu beindítása előtt kiegyenlítette. a győztes a 91. helyen.

Korábban a Celta Vigo legyőzte a Deportivo La Coruña 4-1-et egy helyi derbyben. Hugo Mallo kapitány csak a 32. percben tette Celta-t, hogy Raul Albentosa válaszoljon a 37. helyen. Az Iago Aspas büntetőt alakított át, hogy helyreállítsa a Celta vezetését az órajelen, és a végső célt elérte, miután Fabian Orellana a harmadik lett.Vasárnap Málaga is megverte a Leganes 4-0-t, hogy tizedikre lépjen.